LPo fortsätter sina ”öppna ks-möten” i Nora

i ETTAN/INSÄNDARE/DEBATT/NORA

INSÄNDARE/DEBATT. Landsbygdspartiet oberoende fortsätter att hålla öppna möten direkt efter kommunstyrelsens stängda sammanträden i Nora. Läs Pia-Maria Johanssons inlägg här.

Noraborna skulle få höra hur partierna prioriterar

Den 17 maj har kommunstyrelsen sitt näst sista möte för den här terminen. Då lägger partierna sina budgetar för 2023 och debatterar dem. Noraborna skulle då kunna se och höra lite hur partierna tänker och prioriterar inför 2023, men sedan starten av denna mandatperiod har delar av demokratin släkts ner för invånarna, så för den som vill lyssna till debatten får man vänta till fullmäktige i juni.

Landsbygdspartiet oberoende fortsätter som ett svar på de stängda kommunstyrelserna att hålla öppna möten samma dag på hotellet och presentera vad som sagts,

Tisdag 17 maj har vi även ett tema: Jan Ulfberg kommer att presentera sin nya bok ”Att härska” som handlar om hur man lägger ner sjukvården i en region-  något som vi alla känner till och drabbas av. Alla är välkomna oavsett om du är medlem eller ej. Vi bjuder som vanligt på en alkoholfri dryck. Väl mött 18.30.

Den 11 september är det val, då kan var och en göra sin röst hörd och tycka till om både nedsläckning av demokratin och om sjukhus.

Pia-Maria Johansson

Ordförande LPo Nora

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.