Roland Hellsing, till vänster, lämnar över ordförandeklubban i Manskören Harmoni till Christian Kokvik.

Manskören Harmoni byter ordförande

i ETTAN/KULTUR/NÖJE/LINDESBERG

LINDESBERG. Vid ett extra årsmöte på måndagskvällen valdes Christian Kokvik till ny ordförande för Manskören Harmoni efter Roland Hellsing. Roland har varit ordförande under 13 år och har haft Christian som vice ordförande under dessa år.

Roland Hellsing har varit en mycket betydelsefull person, i rollen som ordförande, och har under sina 13 år utvecklat Caprice-konceptet till något riktigt stort. Idag är Capricen ett begrepp i halva Mellansverige och drar fullt hus varje år.

– Det har varit en mycket rolig och utmanande tid som ordförande där Harmoni har genomgått stora förändringar på alla plan, säger Roland. Jag är mycket tacksam för det förtroende som kören har gett mig genom åren men lämnar nu med glädje över till Christian och den nya styrelsen.

Christian Kokvik är väl inkörd i manskörens arbete och det är ingen rookie som tar sig an ordförandeklubban.

– Jag tar mig an uppdraget som ordförande i denna fantastiska förening med stolthet och ödmjukhet, säger Christian. Det ska bli spännande att ta vårt musikaliska arbete till nya höjder, och fortsätta leverera goda föreställningar till vår fantastiska publik.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.