Marcus Jonasén klar för Lindlöven

i SPORT

Marcus JonasenLINDESBERG. Lindlöven laddar för Allettan i ishockey med att presentera ett riktigt hett nyförvärv. På fredagen skrev nämligen förre elitseriespelaren Marcus Jonasén på för klubben.

– Vi är jätteglada att Marcus börjar spela med oss, säger John Falck i Lindlövens sportgrupp. Marcus är en kille vi kommer få stor nytta av både på och vid sidan om isen.

Marcus Jonasén tog inför förra säsongen en timeout och satsade på utbildning och cicil karriär. Öskevikskillen draftades tidigt av New York Rangers och har spelat elitserieishockey med Modo och allsvenskt spel med Örebro, Leksand och Almtuna.

– Vårt unga lag behöver en kille som Marcus som har varit med i hetluften tidigare när vi nu ställs inför betydligt tuffare motstånd i Allettan, säger John Falck.

Jonasén gör alltså comeback och en bättre powerforward och vägvisare är svår att hitta på division 1-nivå. Marcus Jonasén, 193 cm lång och 98 kilo tung, kommer att bli en plåga för såväl gotländare som stockholmare.

– Fysiskt så har jag aldrig varit i så här bra form så ge mig bara någon vecka på is med laget så timingen återfinns så kommer detta både bli riktigt roligt och bra igen, säger en förväntansfull Marcus Jonasén.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.