Måstematch för Lindlöven när Boden gästar

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlöven gjorde det strålande förra helgen med tre poäng av fyra möjliga och måste göra samma sak den här helgen när Boden står på programmet i Lindehov idag lördag och Kiruna i morgon söndag.

Lindlöven hittade flytet under den förra helgens spel, men den prekära tabellplaceringen tvingar Lindlöven att behålla flytet i de sju matcher som återstår av Allettan norra.

Lindlöven har, inför matchen mot Boden idag, tre poäng upp ovanför strecket där just nu Nyköping befinner sig. Nyköping har dock svåra Piteå borta idag och Lindlöven har en reell chans att ta sig upp på samma poäng. Mycket kommer att handla om hur de andra lagen i serien besegrar varandra, men Lindlöven måste göra sitt jobb för att ta nya poäng – i varje match.

Lindlöven spelade i förra helgens två matcher med tre backpar och fyra kedjor. Anledningen var att backen Philip Nyberg drabbats av en skada, något som löstes då Lindlöven kunde låna in BIK-backen Leo Klavhed. Ingenting har kommit fram om Nybergs skada är långvarig och hur Lindlöven formerar sig i dagens match mot Boden.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.