Match avbröts efter åtta utvisningar

i ETTAN/NORA/SPORT

ÖREBRO. Division 6-laget Järnboås IF var i onsdags inblandade i en riktig holmgång i bortamatchen mot VOX IF på Trängen i Örebro. När åtta spelare hade visats ut avbröt domaren matchen, då hemmalaget inte hade tillräckligt med spelare.

Vad som hände är oklart. Den första halvleken var som vilken fotbollsmatch som helst och Järnboås kunde gå till halvtidsvila med 2-1.

Det var 20 minuter in i den andra som allt började. VOX fick en spelare utvisad och tio minuter senare fick VOX-målvakten lagets andra röda kort. Och i den näst sista matchminuten utbröt den stora kalabaliken och domaren tvingades visa upp det röda kortet inte mindre än sex gånger, tre spelare i VOX och tre spelare i Järnboås.

Den avbrutna matchen kommer sannolikt att utredas, men vän av ordning frågar sig om inte något av lagen hade med sig några ledare som kunde ta tag i saken.