Midnattssolsrallyt till Bergslagen

i LINDESBERG/NORA/SPORT

NORA/LINDESBERG. På lördag drar Midnattssolsrallyt in i Bergslagen. En spelialsträcka mellan Striberg och Born, en passerkontroll på Nora torg samt lunchuppehåll i Lindesberg står på programmet.

-Vi kommer att ha lite jippo på Nora torg, berättar Göran Carlsson i Nora MK. Bland annat kommer Nora kommun att dela ut ett Maria Lang-paket till de som leder när de kommer till torget.

Oavsett man gillar rally eller bara bilar kommer lördagen att bli en höjdpunkt. Midnattssolsrallyt har blivit en institution som lockar väldigt mycket åskådare vart man än drar fram. Det kommer förmodligen att bli en folkfest både i Lindesberg, i Nora samt ute på specialsträckan.

Specialsträckan startar i Striberg och slutar i Born.

-Vi kommer att arrangera parkering och servering vid Libergs gård, berättar Göran Carlsson. Och efter man gått i mål i Born åker bilarna direkt in till Nora torg, där Ola Strömberg kommer att vara speaker och intervjua förarna.

Efter passerkontrollen bär det av mot Lindesberg, via Siggebohyttan, för ett matstopp hos rallykartläsaren Johnny Johansson på Lindegårdens värdshus och bilarna kommer då att ställas upp i Lindesberg.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.