Monika Aune i länstoppen inom Miljöpartiet

i HÄLLEFORS/LINDESBERG/LJUSNARSBERG/NORA

NORA. Monika Aune, tidigare ordförande i kommunfullmäktige i Nora, har valts in som vice ordförande för länets Miljöpartister. Till ordförande omvaldes Fredrik Persson.

– Jag är glad över att ha fått förtroendet att vara ordförande ytterligare ett år, en bit in på supervalåret 2014. Det här är en större styrelse än vi haft de senaste åren och det ser vi som en styrka. I nya styrelsen finns representanter från hälften av kommunerna i länet, vilket är glädjande, säger Fredrik Persson i ett pressmeddelande.

Miljöpartiet de gröna i Örebro län hade under söndagen årsmöte i Tingshuset i Kopparberg. Där valdes alltså Monika Aune in som vice ordförande. Även Bengt Evertsson från Lindesberg tillhör distriktsstyrelsen.

– Jag ser det här som ett spännande uppdrag, med möjlighet att påverka politiken i länet. Jag ser fram emot det kommande året i styrelsen, vilket till stor del kommer att handla om förberedelser inför valen nästa år, säger Monika.

1 Comment

  1. Miljöpartiet är inte längre det parti som det var när det grundades. Har varit miljöpartist,men aldrig mer med den politik dom för idag.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.