Motorproblem förstörde Philips söndag

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

RIGA. Philip Gehrman stod i första startled i semifinalen av RallyX Nordics deltävling i Riga och vägen till final såg utstakad ut, men motorproblem direkt i starten gjorde att Philip fick nöja sig med en fjärdeplats och alltså utanför finalen.

-Jag är otroligt besviken just nu, men håller tummarna för att det inte är något större fel på motorn, så vi kan komma till start nästa helg i Norge, säger Philip Gehrman.

Annars började helgen på bästa sätt för Philip Gehrman. En heatseger under lördagen, totalt andra bästa tid i Q1 och vägen mot final låg öppen.

I Q2 körde Philip in i finländaren Kalliokoskis bil när denne fick stopp i första kurvan, men i Q3 tog Philip starten och ledde ända in i mål. Det hela slutade med att Philip tog sig till semifinal som fyra och en plats i första startled.

Men i semifinalen hände alltså något med motorn.

-Direkt från start går motorn på tre av fyra cylindrar, så jag fick bara åka så gott det gick och hoppas på det bästa, men det slutade med en fjärdeplats.

Vad som hände med motorn vet man inte än.

-Oturen följer oss just nu, avslutar Philip Gehrman. Nu håller vi tummarna och har en del att analysera och komma tillbaka.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.