Nionde raka förlusten för Lindesberg

LINDESBERG. Lindesberg Volley åkte på lördagen på sin nionde raka förlust i damernas elitserie i volleyboll när Sollentuna gästade Lindesberg Arena. Lindesberg gjorde, efter förutsättningarna, en okej match men gästerna var totalt sett ett bättre lag.

Matchen slutade 0-3 (14-25, 17-25, 19-25).

Lindesbergs förlustsvit blir allt längre och som det ser ut just nu finns det inget lag som Lindesberg kan vinna mot. Sollentuna, som för övrigt satsade på unga, egna spelare för några år sedan, var lite för bra och då vinner man oftast de jämna bollarna. Ändå visade Lindesberg att man ville spela om poängen, kanske en positiv effekt av allt förlorande.

Man har, sedan ett par veckor, en kanadensisk spelare i Lindesberg som tränar med laget. Hon skulle ha spelat i den grekiska ligan, men hamnade omgående i konflikt med klubben och fick sparken. Nu är hon alltså i Lindesberg, men har ännu inte fått visum för att vistas i Sverige.

Poäng Lindesberg: Ida Larsson 11, Martina Konecna 8, Jennifer Tausis 4, Zeinab Kamara 4, Mariana Baddini 2, Alice Uddgren 1, Sofia Larsson 1, Tinna Rut 1.

Ida Larsson gör vad hon kan.
Liberon Moa Renström tar emot en serve.
Dystra miner i Lindesberg.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.