Jesper Nilsson är snart tillbaka.

Nisse tillbaka efter korsbandsskadan

LINDESBERG. Rubriken kan vara lite missvisande men klart är att Jesper ”Nisse” Nilsson har skrivit på för LIF Lindesberg för ytterligare en säsong. Jesper kommer sannolikt att köra rehab under de första matcherna i höst, men när han kommer tillbaka är det ett plus för LIF Lindesberg.

För de LIF:are som hänger med är det här en otroligt bra nyhet. Jesper Nilsson har under flera år varit stjärnan, målskytten och den motståndarna fruktat. Efter en svår knäskada kommer Jesper att under hösten åter vara spelklar.

– Det var oerhört frustrerande först, säger Jesper till LIF Lindesbergs hemsida. Min första allvarliga skada kom när jag kanske spelade min bästa handboll. Det har varit extra jobbigt att vara skadad när laget har haft det tufft. Man vill ju vara med och hjälpa dem på banan. Men jag accepterade ändå det jag stod inför själv ganska tidigt och har följt programmet i min rehabilitering till punkt och pricka. Fick äntligen testa på att springa igen nyligen och det var en härlig känsla. Ovant såklart men också ett stort steg i min väg tillbaka. Jag längtar tillbaka till planen och jag tror att jag får göra det när publiken är tillbaka i Arenan. Det motiverar mig varje dag.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.