Nora BK spelade oavgjort mot FBK Karlstad

i ETTAN/NORA/SPORT

NORA. Nora BK lyckades på lördagseftermiddagen vända det fria fall man upplevt i de två senaste matcherna, när man hemma på Norvalla spelade oavgjort mot FBK Karlstad.

Matchen slutade 3-3 (0-0).

En ganska tråkig första halvlek avlöstes av en halvlek med sex mål och en hel del roligt att skåda. Nora BK fick en straff i den första minuten av den andra och kvicke Agson Rennan Dos Santos Lopes gjorde inget misstag. Målet löste upp en del nervknutar, men tvingade också FBK Karlstad att spela för att göra mål.

Kvitteringen kom en kvart efter Rennans straffmål och matchens sista 20 minuter blev sedan händelserika. 2-1 kom i matchminut 68 när Noras duktige Matheus De Moura Beal visade målsinne, men ett självmål ett par minuter senare innebar kvittering för Karlstad.

Med tio minuter kvar att spela gjorde Leonardo Dutra 3-2 till NBK, men fyra minuter innan slutet kunde FBK Karlstad åter en gång kvittera och fastställa slutresultatet.

Nora BK har en del att jobba på och i den första halvleken avslöjades en del som måste åtgärdas. Backlinjen var alltför stillastående och statisk, något som innebar att NBK förlorade mittfältet och tvingades till långbollar utan adress. I övrigt är nummer 9 Rennan en duktig spelare som påminner om Anderson, som spelade i Nora för några år sedan och nu huserar i Rynninge, och nummer 8 Beal är en mycket mogen spelare trots sin ringa ålder, 20 år.

Närmast väntar serieledande IFK Kumla borta kommande fredag.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.