Nora BK vann seriepremiären

i Okategoriserade

NORA. Nora BK gjorde det oväntade och vann tisdagens seriepremiär hemma mot Latorps IF. Matchen slutade 1-0 (0-0).

-Det var en tuff match där Nora ville att vi skulle föra matchen, sade förre NBK-stjärnan David Johansson efter matchen. Och innan Noras mål hade de kanske en halvchans.

David Johansson vet. Han var stjärna i Nora BK för ett par år sedan och många trodde att han skulle avancera avsefärt i seriesystemet, men idag spelar både David och brorsan Adam, tillsammans med förre NBK-spelaren Charlie Marlowe i Latorp.

-Vi ska vara ett topplag i fyran i år, sade David Johansson.

Första halvlek såg ut som en fars. Nora BK hade ett par målchanser på 45 minuter, men kanske var det så som David Johansson sade, att NBK tvingade Latorp att föra matchen.

Nora BK klarade 0-0 i halvtid och såg inte ut att ha en chans, men till den andra halvan kom hemmalaget ut som ett nytt lag med ny energi. Domaren Tomislav Cosic hittade två utvisningar hos bortalaget och NBK var inte sena att utnyttja det övertaget. Mängder av chanser för Latorp, men Nora BK höll emot och var nära 2-0 efter Latorps andra utvisning.

En svår match att sammanfatta. Nora BK var inte bättre, men vann och tog tre poäng. Latorp visade toppkvaliteter, men misslyckades med att visa detta fullt ut.

Matchens ende målskytt blev Noras Josef Steiner.

1 Comment

  1. Bra jobbat. Står aldrig i historieböckerna hur det gick till. 3 poäng och seger.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.