Nora SS hyllade Mikael Fredriksson

i LINDESBERG/NORA/Okategoriserade

NORA. I samband med Nora Simsällskaps prova på-tävling på söndagen passade klubben på att hylla sin tränare Mikael Fredriksson. Fredriksson inspirerar och tränar ungdomarna i klubben och nu passade Nora SS på att uppmärksamma den sjätteplats han knep vid OS i London i somras.

– Att klubben väljer att visa den här uppskattningen är väldigt roligt. Det hade jag inte riktigt räknat med, säger Mikael Fredriksson.

Mikael Fredriksson sommar har varit både rolig och hektisk.

– Det har varit mycket träningsläger, säger han. Sedan var själva Paralympics en obeskrivlig upplevelse. Handikappidrott är riktigt stort i Storbritanien.

Mikael har haft en lite lugnare tid efter Paralympics, men några problem att hitta ny motivation har han inte.

– Nu har vi dragit igång träningen igen och nästa stora mål är VM i Kanade nästa år. Och jag är långt ifrån klar med karriären i och med Paralympics. Det var bara en av många tävlingar på vägen. Jag siktar på att vara med om fyra år igen.

Mikael Fredriksson tränar själv i både Lindesberg och i Örebro och fungerar dessutom som tränare i Nora.

– Men simning är ju det roligaste jag vet så det är inte svårt att motivera sig, säger Fredriksson. Och jag tränar ju inte dygnet runt.

Säsongen drar snart igång igen och Mikael Fredriksson kommer att tävla hela vintern.

– Nu väntar Stockholm International Paragames första helgen i november, säger han. Det blir startskottet för hösten och vintern.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.