Nu är 24i nedsläckt

i ETTAN/HÄLLEFORS/LINDESBERG/LJUSNARSBERG/NORA

BERGSLAGEN. Som avslöjades i redaktören Tomas Källbergs fredagskrönika har nu 24i släckt ned. Kommentarer till redan publicerade artiklar kommer att publiceras, men några ytterligare nyheter blir det inte.

Från och med igår kväll upphörde alltså uppdateringen av 24i. Allt har sin tid och nu är alltså uppstickaren 24i:s tid över. Det blev ganska många år med många roliga episoder och mängder med nyheter – tråkiga såväl som roliga. Nästan 20000 artiklar och nästan 30000 bilder har publicerats genom åren.

Vi kommer att publicera kommentarer på de artiklar som publicerats under en tid och vi kommer att publicera de dödsannonser som redan är bokade. Men därefter är det slut.

24i-sidan kommer att få leva vidare några månader för den eller de som vill spara artiklar av intresse – eller bilder. Gå in på sökfunktionen högt uppe på sidan och sök efter artiklar eller bilder.

24i tackar därmed för visat intresse under alla år. Som mest hade vi 30000 unika läsare i veckan och du var alltså en av dessa.

Och stort, stort tack för alla som läst, ni företag som annonserat och de partners vi haft samarbeten med.

Tomas Källberg, redaktör 24i

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.