Nu släpps biljetterna till Hep Stars

i BERGSLAGEN 2/NORA

hepstars_1NORA. Det lyftes ett och annat ögonbryn när Hep Stars presenterades som huvudartist på Nora Pershyttan BK:s numera årliga fokparksfest den 8 augusti.

– Vi vill ha lite nostalgikänsla över den här kvällen, säger Peter Palmqvist i NPBK. Lite som det var de första åren.

Det är några år sedan Hep Stars var på var mans läppar. 60-talet var bandets storhetsperiod – en tid då man även gästade parken i Nora under hysteriska former när Svenne Hedlund och Benny Andersson gjorde entré i varsin Caddilac. Nu firar rockbandet 50 år och stjärnan Svenne Hedlund är fortfarande förgrundsfigur i bandet.

– Vi har förstås kollat hur de tagits emot ute i landet och det har varit succé, berättar Peter Palmqvist. Jag tror stenhårt på det här konceptet.

Precis som för två år sedan kommer Clabbe att vara DJ och som förband återfinns Gasen i botten.

– Det blir en riktig helkväll, säger Peter Palmqvist. A-laget spelar hemmamatch på Norvalla klockan 18.15 mot Latorp och därefter är det Folkets park som gäller.

NPBK samarbetar med Nora stadshotell och Palmqvist hoppas att de som inte väljer fotbollen väljer att inleda kvällen med supé på hotellet och sedan ta veteranbussen upp till Folkets park.

Under torsdagen släpper man också biljetterna till Festkvällen och Peter Palmqvist håller nu tummarna för ett rejält biljettryck redan från början.

– Vi kan bara hoppas att noraborna vill att det händer något roligt även i år.

Biljetter kommer att finnas på Nöjesbutiken

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.