Ny förlust för LIF Lindesberg

i SPORT

LINDESBERG. En dålig förstakvart av den andra halvleken fällde LIF Lindesberg i söndagens hemmamatch mot Hästö. Trots en skaplig avslutning slutade matchen 27-30 (14-14).

– Vi spelar inte tillräckligt bra framåt, konstaterar LIF-tränaren Herman Arenvang.

Marginalerna är inte på LIF Lindesbergs sida i vinter. Den dåliga förstakvarten i den andra halvleken innebar fem måls underläge. LIF laddade då för att komma ifatt, men några individuella missar och ett högt spelande Hästöförsvar klarade LIF-anstormningen. Med ett par minuter kvar hade Hästös ledning krymt till två mål, men där tog det roliga slut.

– Vi spelade bra under perioder i både den första och andra halvleken, men det blir lite för chansbetonat, säger Herman Arenvang.

Nye Victor Spennare debuterade, men kunde såklart ha fått en roligare debut i nya hemmahallen. Höjde sig någon spelare över mängden var det Jacob Nelson.

Nu vänder serien och LIF Lindesberg får nu åka ner till Karlskrona för en nya match mot Hästö. Och kommande tre matcher är förmodligen avgörande för LIF:s öde i Allsvenskan.

– Vi spelar bättre än för några månader sedan och visst har vi en chans mot dom här även på bortaplan, säger Arenvang. Vi måste skrapa ihop så mycket poäng vi kan på de här matcherna.

Målskyttar för LIF Lindesberg blev Jacob Nelson 8, Fatlum Ahmeti 6, Konrad Rasmussen 4, Bashkim Gashi 2, Mikael Gerlström 2, Petter Lidstedt 2, Ricky Nordahl, Gustav Ekström och Albin Järlstam.

 

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.