Ida Larsson var bäst i Lindesberg.

Ny förlust för Lindesberg Volley

GISLAVED. Lindesberg Volley fortsätter sin poänglösa resa runt Sverige. Under lördagen var Gislaved resans mål, men precis som i alla tidigare matcher tvingades med resa hem utan poäng.

Matchen slutade 3-1 (25-19, 21-25, 25-18, 25-22) i Gislaveds favör.

Lindesberg Volley gör sin i särklass sämsta säsong i Elitserien, men tycks välja scenariot själva. Förmodligen klokt att inte satsa på ”dyra” proffs en säsong som denna, men att samtidigt spela med ett så orutinerat och ungt lag som i år gör att Lindesberg nästan garanteras att åka ur Elitserien. Noll poäng så här långt och bara två vunna set, ett idag, säger det mesta när Elitserien i stort inte har sin mest attraktiva säsong.

Mot Gislaved var det ändå jämnt. Lindesberg vann det andra setet, men lyckades inte hålla i spelet i det tredje. Att Gislaved sedan vann det fjärde setet var tippat, men ändå skönt för Lindesberg att få spela en jämn match.

I tabellen är förstås Lindesberg fortfarande jumbo utan poäng. Sju matcher, noll poäng, två vunna set och 21 förlorade. I nästa match väntar RIG Falköping i morgon och på lördag den 28 november kommer Sollentuna till Lindesberg Arena.

Poäng Lindesberg: Ida Larsson 22, Martina Konecna 16, Tinna Rut 9, Zeinab Kamara 6, Sofia Larsson 5, Mariana Baddini 1.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.