Ny måstematch för Lindlöven ikväll

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlöven har tre matcher kvar i Vårettan västra och tar ikväll emot Surahammar hemma i Lindehov. Vid seger går man återigen upp i serieledning.

Förutsättningarna är kända sedan ett tag. Lindlöven slåss med Forshaga om segern i Vårettan västra och för båda lagen handlar det om att vinna resterande matcher.

Lindlöven stod över omgången i onsdags, då Forshaga tappade två poäng borta mot IFK Arboga, något som innebär att Lindlöven tar över med två poäng tillgodo vid tre poäng ikväll. Å andra sidan ska Lindlöven åka till just Arboga för match på söndag och kan alltså få smaka samma medicin som Forshaga fick i onsdags.

Vad gäller kvällens motståndare Surahammar, så blandar man och ger. Senast besegrade man Kumla hemma och kommer till Lindehov med stärkt självförtroende. Surahammar kommer att få spela negativt kval och vill säkert hålla liv i ett högre tempo än kommande motståndare från division 2.

I Lindlöven hoppas man på mycket publik ikväll då man är med och slåss om seriesegern, men man har konkurrens från Guldsmedshytte SK som samtidigt spelar derby och så kallad 1-kronasmatch mot Hällefors IK i Råsshallen.

Lindlöven-Surahammar startar klockan 19.00 i Lindehov.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.