Harmonigeneralen Roland Hellsing under Caprice 2013.

Nytt rekord på 30:e Capricen

i HÄLLEFORS B/LINDESBERG/Okategoriserade/ÖVRIGT

CPI1C14C13C12C11C10C15C16CLNCaprice2013_1LINDESBERG. Är det ens möjligt att slå publiksiffran 2750 personer på ett evenemang i Lindesberg? Det var nämligen vad manskören Harmoni drog under lördagens båda föreställningar i Lindesberg Arena. Hemlig gäst var Patrik Isaksson.

– Jättekul med publikrekord, sade Anders Svensson i manskören i pausen.

Att ta sig in till evenemangen i Lindesberg Arena brukar inte vara något problem. Under hela löradagen var det propp i de stora entrédörrarna. Anledningen var förstås manskören Harmonis 30-årsfirande av sin Caprice. Horder av folk drogs till arenan och det måste nog till en SM-final för LIF Lindesberg för att slå tillströmningen av åskådare. Alla var liksom där.

Konceptet känns dock igen. Lite trevande inledning, ett välkomnande av Anders Svensson och lite rock*n roll från Harmoni innan gästerna presenteras.

Kvällens på förhand kända artist Lisa Nilsson tog dock andan ur publiken. En röst som inte är ämnad för enkla lindesbergare satte en ribba som var svårslagen redan inna hon avslutat sitt första nummer. Lisa Nilsson trollband nämligen publiken.

Den hemlige gästen Patrik Isaksson har sin publik, sin repertoar och gillades av publiken. Patrik showade och skojade med publiken och spelade sina hits under stort jubel.

En kväll då alla trivdes – publik, gästartister, orkester och inte minst – manskören Harmoni.

TOMAS KÄLLBERG

C3C10C11C8C4

1 Comment

  1. Enkla Lindesbergare kan också uppskatta ett bra uppträdande. Tack Harmoni för en underbar kväll.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.