Ödesmatch för Lindesberg ikväll

i SPORT

LINDESBERG. Kvällens match kan vara Lindesberg Volleys sista för säsongen, men med en lika bra insats som i den senaste hemmamatchen kan det lika väl bli ett avstamp mot en ny SM-final.

Det kan knappast bli jämnare än semifinalen mellan Lindesberg och Engelholm. Efter tre matcher har man spelat om 560 poäng och Engelholm har vunnit 281 och Lindesberg 279. 13 hårda set har spelats och Engelholm har vunnit 6 och Lindesberg 7.

Engelholm leder semifinalserien med 2-1 i matcher och kan ikväll bli finalklart genom en seger mot Lindesberg i Lindesberg Arena. Men med Lindesbergs förra hemmamatch på näthinnan lutar det åt en avgörande match i Skåne på torsdag kväll. Engelholm har vunnit sina båda hemmamatcher i skiljeset, samtidigt som Lindesberg tog sin hemmamatch i tre raka.

I Lindesberg tycks stjärnan Emily Stockman vara i praktslag och hon tog i den senaste matchen inte mindre än 31 poäng. Förhoppningsvis är formen konserverad och Stockman har gått från klarhet till klarhet sedan hon kom till Lindesberg.

Lindesberg-Engelholm börjar klockan 19.00 i Lindesberg Arena.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.