Offentligt möte med Solel i Lindesberg

i HÄLLEFORS/LINDESBERG/LJUSNARSBERG/NORA

LINDESBERG. Ikväll tisdag håller den nybildade ekonomiska föreningen Solel i Lindesberg ett offentligt möte i Lindesbergs församlingshem. Det kommer att bjudas på både information och underhållning.

– Vi tror på solen som energikälla för att den är miljövänlig, säger solelsföreningens ordförande Per Zetterlund i ett pressmeddelande.  För oss är fokus främst att arbeta för planetens överlevnad. Vi vill arbeta tillsammans för att kunna bygga stora anläggningar i bra lägen. En av våra visioner är att sätta upp solceller på Lindeskolans tak.

Det kommer att bli ett fullmatat möte med information om såväl föreningen och om solel och på gästlistan står bland andra Staffan Lindberg, känd musiker och artist och Kenneth Mårtensson, välkänd solelsförespråkare och VD för Sala-Heby Energi.

Alla intresserade ska kunna bli medlemmar i den ekonomiska föreningen genom att köpa andelar i de blivande anläggningarna. Man kan bli andelsägare oavsett om man bor i Lindesbergs kommun eller inte.

– Alla intresserade ska kunna bli medlemmar i den ekonomiska föreningen genom att köpa andelar i de blivande anläggningarna. Man kan bli andelsägare oavsett om man bor i Lindesbergs kommun eller inte, säger Per Zetterlund.

Mötet börjar klockan 18.30 i Lindesbergs församlingshem.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.