Jerle stadsfest börjar bli en tradition.

På lördag är det dags för Jerle stadsfest

i ETTAN/LINDESBERG/NORA

JERLE. Mat, musik, nostalgi och hantverk. Så beskriver Jerle Stadsförening sin årliga stadsfest i Jerle stad, vid Svalbo. Jerle stadsfest äger rum på lördag 27 maj.

Vi har fått ihop en bra blandning deltagare till vår fest. Här kommer finnas att såväl köpa som att prova på” berättar Jan Olsson, ordförande i Jerle Stadsförening i ett pressmeddelande.

Mat och godis i olika former och musikunderhållning av Hönsa-Karin och Anders Salomonsson samt smide, blommor, keramik, trähantverk, fårskinn och smycken i hantverksväg står på programmet. Nostalgin finns med i form av loppis med antikviteter och retrokläder.

Självklart kommer också Svalbo café att hålla öppet under stadsfesten och lite matigare tilltugg i form av grillad korv eller strömmingsmacka.

– Målsättningen när vi planerar för dagen är att få till ett utbud som passar såväl ung som gammal, och då behövs variation. Därför är vi glada att ha fått så många att vilja vara med på vår fest, och att utbudet under dagen är så brett, säger Jan Olsson.

Jerle stadsfest drar igång klockan 11 och pågår fram till klockan 16.

1 Comment

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.