Petter kvar i LIF Lindesberg

i HÄLLEFORS B/SPORT

LIF_OV7LINDESBERG. Vänsternian Petter Lidstedt stannar i LIF Lindesberg även nästa säsong. Petter och LIF har kommit överens om ett 1+1-kontrakt.

– Jag tror på det här laget. Spelar vi som vi gjorde i slutet av serien så kommer vi att vara med på övre halvan nästa säsong, säger Lidstedt.

Petter Lidstedt, som fyller 23 år idag, kom från Heid inför den just avslutade säsongen, men kunde ha fått en bättre start i LIF. En segdragen fotskada satte stopp för spel och hela hösten blev en tråkig period.

När Lidstedt väl blev klar för spel har det gått bättre och bättre och Petter själv vill säkert visa vad han kan.

– Jag hade problem med en fotskada under hösten som tog lång tid att läka. Jag är nöjd med avslutningen och nästa säsong vill jag visa att jag är en bra handbollsspelare, säger Petter som kom till LIF Lindesberg.

Klubbchefen Anders Sjöberg är nöjd med att Lidstedt stannar i klubben.

– Petter har ett bra skott och gillar att gå rakt på mål. Han gjorde en stark comeback efter sin fotskada och har potential att utvecklas ytterligare under nästa säsong, säger Sjöberg.

I och med kontraktet med Petter Lidstedt har LIF Lindesberg totalt tio spelare under kontrakt inför nästa säsong. Dessa spelare är Johan Persson, Sébastien Ehnevid, Oskar Erixon, Fatlum Ahmeti, Bashkim Gashi, Ricky Nordahl, Jacob Nelson, Erik Persson, Richard Eriksson och Petter Lidstedt.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.