Preben positiv inför kvällens bortamatch

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. LIF Lindesbergs nye tränare Martin ”Preben” Carlsson är inte det minsta orolig inför kvällen möte mot OV Helsingborg. Tvärtom ser Preben kvällens match som en chans för LIF Lindesberg att visa vad man kan.

-Vi åker ner till Helsingborg för att ta poäng, säger Preben. Nu handlar det om moral och en nykick.

Vi får lov att vänja oss vid att LIF Lindesbergs nye tränare Martin ”Preben” Carlsson är en positiv typ. Fortfarande, efter ett tiotal träningspass och enbart en match, har Preben inget illa att säga om sitt nya lag.

-Det har varit en lugn vecka där gubbarna har fått leva av sig, säger Preben. Allt har bara varit positivt.

Ny tränare, nya direktiv, ny ordning. Ändå verkar det stämma.

-Det blir bättre och bättre för varje träningspass, säger Preben. Killarna tar det jag säger snabbt och det ser jävligt bra ut så här långt.

Martin Carlsson kom till LIF Lindesberg med en väldigt klar och tydlig idé, där det mesta bygger på just positivitet och glädje.

-Så är det, medger Preben. Jag kommer inte att tillåta ett dåligt kroppsspråk. Jag är väldigt övertygad om att mitt spel, det jag kommer hit med, passar LIF Lindesberg väldigt bra.

LIF Lindesberg ligger näst sist i den allsvenska tabellen och OV Helsingborg, som spelade i Handbollsligan förra säsongen, ligger sjua. Milslångt avstånd kan tyckas, men alla handbollsmatcher är 60 minuter långa och LIF Lindesberg åker inte ner till Skåne för att förlora.

-Helsingborg spelar sitt 6-0, säger Preben. Vi åker ner för att slå på dom.

OV Helsingborg-LIF Lindesberg startar klockan 19.00 i Helsingborg Arena.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.