Max Broman har verkat opåverkad av turbulensen och har varit bäste LIF-spelare så här långt.

Räcker fem dagar för seger?

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Det har gått fem vardagar sedan LIF Lindesberg sparkade tränaren Stefan Karlsson och sedan Herman Arenvang och Gustaf Ekström tog över huvudansvaret tills vidare.

Räcker dessa fem dagar för att LIF Lindesberg ska kunna besegra Rimbo HK, som idag gästar Lindesberg Arena.

Förmodligen hoppas LIF-publiken att resultaten nu kommer att vända och dagens match blir säkert välbesökt, men frågan är hur stora förhoppningar man verkligen kan ha efter fem dagar? Såväl Herman Arenvang som Gustaf Ekström har funnits med runt laget tidigare, precis som Oskar Wallin som klev in som Karlssons assisterande efter de inledande förlusterna.

Några underverk är inte att räkna med, men vad Herman och Gustaf kanske har hunnit börja förändra är spelarnas inställning. Att ge allt i alla situationer samtidigt som spelarna ska ha roligt när de spelar är något som måste förändras för att inte ett tremålsunderläge ska kännas som om man spelar i gyttja.

Dagens motståndare Rimbo är en perfekt match efter en turbulent vecka. Rimbo spelar i och för sig en mer traditionell handboll för varje år, men är ett lag som försöker få LIF ur balans med udda spellösningar. Det kommer att krävas att LIF står upp för den matchplan man bestämt sig för och att ingen slarvar i försvarsspelet. Då kommer tillfällen att ges framåt.

Som bekant ligger LIF Lindesberg sist i Allsvenskan med bara en poäng och Rimbo återfinns på elfte plats efter seger mot Anderstorp tidigare i veckkan.

LIF Lindesberg-Rimbo HK startar klockan 16.30 i Lindesberg Arena.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.