Revansch för LIF Lindesberg idag?

i SPORT

LINDESBERG. Ska LIF Lindesberg lyckas få revansch för söndagens förlust i Lindesberg Arena mot Hästö? I eftermiddag möts lagen igen – nu i Karlskrona.

– Men vi har absolut chansen att vinna. Senast skapade vi många bra lägen som vi inte utnyttjade, säger LIF-målvakten och lagkaptenen Peter Carlsson.

Hästö besegrade LIF Lindesberg så sent som i söndags, men även tränarern Herman Arenvang menade direkt efter matchen att LIF definitivt har en bra chans i dagens bortadrabbning. I söndags blev det till slut tre mål som skiljde lagen åt (27-30).

Läget är ju definitivt inte det bästa för LIF, men när nu serien vänder i och med den här omgången kanske också en ny trend börjar. Två poäng mot Hästö vore naturligtvis den bästa julklapp LIF Lindesberg kunde få.

– Själv känner jag att det finns mer att ta av. Jag fick inte riktigt grepp om Hästös skyttar senast, säger Peter som självmant valde att lämna över till Johan Persson i början av andra halvlek.

– Ibland kan det vara bra att sitta på sidan en stund för att se hur motståndarna agerar.

LIF har dragits med lite sjukdomar och småskvanker under veckan. Till lördagens match ska dock samtliga vara friska med undantag för Mikael Gerlström, som stukat foten, och långtidsskadade Oskar Erixon. Det innebär att Jesper Jakobsson är tillbaka efter sin fotskada.

Matchen startar klockan 16 och om tekniken är hygglig ska matchen gå att följa på www.lifonline.se.

 

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.