Ricoh borta för LIF Lindesberg idag

i SPORT

LINDESBERG. Idag blir det bussresa till Stockholm och bortamatch mot Ricoh för LIF Lindesberg. En match med klara poängchanser.

– Vi gjorde en stabil insats mot Hallby, säger LIF-tränaren Herman Arenvang. Det uppställda anfallsspelet var riktigt bra, trots att vi inte fick till så många kontringsmål så gjorde vi ändå 33 framåt.

Med sex omgångar kvar av Allsvenskan i handboll kämpar LIF Lindesberg vidare kring strecken i botten av tabellen, och dagens bortamatch mot Ricoh måste ses som en match med bra chans till poäng. I Lindesberg Arena vann LIF med 25-22.

– De är bättre nu än när vi möttes förra gången, men det är vi också, säger Herman Arenvang. Får vi till målvakts- och försvarsspelet lite bättre än mot Hallby så har vi absolut chansen att ta två poäng.

Exakt en månad återstår av seriespelet och sex matcher ska alltså spelas för LIF Lindesberg. Räknar man Helsingborg och IFK Ystad som lite för tuffa, så återstår fyra matcher där LIF kan hämta poäng. En bra avslutning på serien med andra ord. Richo idag är en match med chans, precis som Eskil borta, Önnered hemma och Alstermo hemma i sista omgången.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.