Caprice-generalen Roland Hellsing är nöjd med förberedelserna och hoppas på en riktigt festlig Caprice 2022.

Riggat för Capricen 2022

i ETTAN/KULTUR/NÖJE/LINDESBERG

LINDESBERG. Torsdag eftermiddag och det mesta är riggat för den första Capricen sedan våren 2019. Caprice-generalen Roland Hellsing ser aningen trött ut, men är nöjd med att alla förberedelser börjar vara klara. Och glad över att äntligen möta publiken igen.

-Vi är 40 gubbar i kören den här gången och alla är enormt taggade, säger Roland.

Många, många har väntat på att åter få gå på Manskören Harmonis Caprice. Biljetterna gick åt som smör när de senast släpptes i 30 november 2019, men någon Caprice har inte kunnat genomföras sedan den 27 april 2019, när Carola och Bruno Mitsogiannis var gäster.

På lördag är det John Lundvik och en hemlig gäst som intar Lindesberg Arena tillsammans med Manskören Harmoni, och såklart kommer det återigen att bli succé.

-Nytt i år är att vi har en efterfest på Lindesbergs stadshotell, berättar Roland Hellsing. Vi har ett band och till efterfesten går det inte att förboka, utan först till kvarn gäller.

En heldag med Caprice 2022 alltså och man släpper i år in publiken både från arenans huvudentré och från ingången på baksidan, allt för att publiken snabbt ska komma in och hitta sina platser.

Lite ny möblering blir det till årets Caprice.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.