Så här ser fortsättningen ut för Lindlöven

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlöven har varit klar seriesegrare i ATG Vårettan norra sedan ett par veckor och kommer därmed att få spela slutspel. En snårig väg, minst sagt, men Lindlöven kan kanske överraska?

Det kommer inte att bli någon promenad i parken för Lindlöven. I och med seriesegern tog man en direktplats i kvartsfinalspelet till den kommande kvalserien. Tegs SK och Wings Arlanda, som placerade sig som tvåa och trea i Vårettan norra, tvingas möta varandra i ett Play in om vilket lag som ska följa Lindlöven till kvartsfinal.

För Lindlöven innebär det hemmamatch den 22 mars och bortamatch den 25 mars borta. Eventuellt avgörande match spelas den 26 mars borta.

Ett viktigt datum är kommande söndags val av motståndare till kvartsfinalerna. 16 lag från Allettan och Vårserierna finns då kvar och de 8 bäst rankade lagen väljer motståndare bland de 8 sämre rankade lagen.

Skulle Lindlöven vinna sin kvartsfinal återstår 12 lag, då ettan och tvåan från de båda allettanserierna går in. Även i semifinalerna väljer de sex främsta lagen motståndare. Segrarna i semifinalerna går slutligen till kvalserien till Allsvenskan och där möts lagen hemma och borta, alltså tio omgångar. Vinnaren i kvalserien går upp i Hockeyallsvenskan.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.