Nya lokalpolisområdeschefen Sandra Hedling. Foto: Polisen

Sandra Hedling ny lokalpolischef

BERGSLAGEN. Det blir Sandra Hedling som blir ny lokalpolisområdeschef i polisområde Lindesberg. Detta sedan hon varit tillförordnad chef sedan ett år.

-Jag vill fortsätta att bidra till verksamhetsutvecklingen både lokalt och i polisområdet, säger Hedling i ett pressmeddelande.

Sandra Hedling har alltså provat på chefsrollen som lokalpolisområdeschef under det senaste året och hon tvekade aldrig till att söka tjänsten.

-Jag har trivts väldigt bra under min tid som tillförodnad lokalpolisområdeschef och kände att jag vill fortsätta att bidra till verksamhetsutvecklingen både lokalt i lokalpolisområde Lindesberg och i hela polisområdet, säger Sandra.

Sandra Hedling har tidigare jobbat som gruppchef för en ingripandegrupp och som rekryteringsansvarig på HR-avdelningen. Hon har också varit tillförordnad chef för Städ och service i Lindesberg.

Som lokalpolisområdeschef och ansvarig för polisverksamheten i Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora vill Sandra utveckla områdespolisverksamheten.

– Under hösten har vi startat upp områdespolisverksamhet i Ljusnarsbergs kommun med fem poliser som är stationerade i Kopparberg. Vår ambition är att utveckla områdesverkssamheten i Lindesbergs och Nora kommun också.

3 Comments

 1. Jaha du ”kalle”

  Läste du inte texten ?

  Det blir fräsande från klientelet eller hur ?

 2. S Johansson: Pershyttans egna privatspanare..

  Du har haft noll rätt i dina misstankar och farhågor under dina 26 år bakom dina gardiner .. Det räcker ju att du ser skenet av en orienterare med pannlampa så kan du ju få det till en skattesmitande knarklangare..
  Minns ett brev som skrevs till kommunen för många år sedan, där du fick ett 80års-kalas i folkets hus att framstå som en knarkarkvart..
  Många brev skrevs, och lika många goda skratt följdes därefter..
  Så några tips, som kan vara på sin plats efter så många år av dina försök till baktalning mot din omgivning: Gå upp några prisklasser på dina alkoholhaltiga drycker, så kanske dina vanföreställningar uteblir en smula, eller så bygger du helt enkelt ett ännu högre plank.. Det skulle förmodligen kunna innebära att brottsligheten skulle sjunka eller försvinna helt i byn!

 3. Polisen är mer n välkommen i Nora !

  Naturligtvis blir det fräsande, bland dom som inte gått med i skatt och moms
  i sin verksamhet. Omlastning av av div prylar och paket i pannlampans sken blir nervöst
  Men förhoppningsvis blir det säkrare i pendeltrafiken, när det blir pressat
  att köra full och knarkad

  Langarna får se sig om efter andra transporter, matlådor, eller hysa in pers
  som vill hålla sig under radarn

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.