Martina Konecna spelade kanske sin sista match på elitnivå, men gjorde flest poäng i Lindesberg.

Säsongen över för Lindesberg Volley

LINDESBERG. Säsongen är över för Lindesberg Volley. Det blev förlust i returen mot Värnamo på lördagen och klubben får nu analysera sin absolut sämsta säsong sedan SM-guldet 2012.

Matchen mot Värnamo slutade 3-1 (23-25, 27-25, 25-16, 25-13).

Det räckte inte att vinna första set och sätta press på Värnamo i lördagen retur i åttondelsfinalen. Värnamo var det lag som orkade mest och bäst och även i volleyboll handlalr det om att fysiken håller klass.

Lindesberg måste nu tänka till om framtiden. Tidigare har man alltid värvat friskt och varit med bland semifinal-lagen när SM-slutspelet summerat säsongen. I år har man gjort en annorlunda satsning och resultaten har blivit därefter. Kanske rätt säsong, med tanke på Coronan, att inte satsa hela klubbens ekonomi, men hur ska man göra till nästa säsong.

Klart tycks vara att Teemu Sarna fortsätter som tränare, men högst oklart om Martina Konecna fortsätter som spelare. Vilka av spelarna som har kontrakt över nästa säsong är oklart, men då flera av spelarna pluggar på Lindeskolan kanske en stomme kan träna hårt över sommaren.

Poäng mot Värnamo: Martina Konecna 17, Lexi Pollard 16, Ida Larsson 16, Mariana Baddini 4, Zeinab Kamara 4, Lisa Andersson 2, Alice Uddgren 1.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.