Seger för LIF-damerna

i LINDESBERG/Okategoriserade/SPORT

LINDESBERG. Det blev seger för LIF Lindesbergs damer i seriepremiären hemma mot Sannadal på söndagen. Med 24 mål på pluskontot orkade inte gästerna hänga med i hemmalagets tempo.

Mest framträdande i en ganska nervig match var niomålsskytten Emma Hultgren. Noteras bör att LIF började med nerverna utanpå tröjorna och hade ett underläge med 1-5 efter tio minuter. Siffrorna ordnade upp sig och 9-9 i halvtid var rättvist. Men vart segern skulle gå i den andra halvleken var det ingen fråga om.

Mål: Emma Hultgren 9, Sanna Sälle 5, Emma Magnusson 3, Emmy Sjögren 2. Fredrika Östlund 2. Frida Wernborg 1, Anna Wernborg 1 och Moa Henriksson 1.