Isak Jonsson svarade för två mål mot Väsby senast.

Sista chanserna för Lindlöven?

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlöven har startat Allettan norra på allra sämsta sätt och åker i helgen norrut för att ta den sista chansen att rädda hedern.

-Vi ska ha med oss minst tre poäng hem från helgens matcher, säger sportchefen Tomas ”Osten” Östlund.

Det som var så bra under hösten och grundserien har blivit ett spöke för Lindlöven i Allettan. Målen uteblir och självförtroendet tryter.

-Vi kan konstatera att vi är i ett riktigt skarpt läge, säger Tomas Östlund. Men vi har haft bra träningar och bra möten i veckan och förhoppningsvis vänder det nu.

Och en vändning behövs. Lindlöven ligger näst sist i tabellen och måste kriga hårt för att komma ovanför det streck man nu ligger under och som innebär att säsongen är slut den 1 mars. Just nu ligger niondeplacerade Lindlöven 5 poäng efter åttan Sundsvall och dagens match är därför extra viktig.

-Jag är inte rädd för ett enda lag i vår serie, men det finns inga mirakel att hoppas på, säger Osten. Vi måste starta matcherna i högt tempo och avsluta matcherna i lika högt tempo.

Lindlöven möter idag klockan 16.00 IF Sundsvall Hockey i Brandcode Center i Sundsvall och i morgon söndag klockan 16.00 står Piteå HC för motståndet i Isstadion LF Arena i Piteå.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.