Oskar Cosmo och Max Broman var bäst i LIF Lindesberg.

Slarv bakom LIF-förlust i premiären

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

TORSLANDA. Mängder av bortkastade bollar var orsaken till att LIF Lindesberg förlorade premiären i Herrallsvanskan borta mot Torslanda på lördagseftermiddagen.

Matchen slutade 32-28 (20-14).

Premiärmatchen borta mot Torslanda började egentligen väldigt bra. LIF tog kommandot och hade taktpinnen och ledningen tio minuter in i matchen. Efter 20 minuter var det oavgjort 11-11, men därefter hade LIF en period med flera tekniska fel och dåliga beslut och efter 25 minuter var ställningen helt plötsligt 16-12. I halvtid var ställningen 20-14 och rejäl uppförsbacke för LIF Lindesberg efter en dålig period.

Uppförsbacken blev ännu värre en bit in i den andra halvleken, men LIF tog tag i spelet och efter 43 minuter var ställningen 25-21 och matchen levde på nytt. Som bäst några minuter senare när LIF utjämnat siffrorna till 25-23.

-Vi har definitivt saker vi måste jobba på för att få bort misstagen, säger Stefan Karlsson. Vi måste lära av de här egna misstagen och idag faller vi på egna misstag.

Joakim Bååk spelade mycket framåt och visade att han skulle kunna spela i Handbollsligan, men tyvärr är Bååk lite för osjälvisk och passar en gång för mycket. I övrigt går pluspoängen till Oskar Cosmo och Max Broman, som gjorde det de skulle.

Mål LIF Lindesberg: Oskar Cosmo 7, Max Broman 5, Filip Ottosson 5, Joel Karlström 3, Joakim Bååk 3, Asso Eliassi 2, Fredrik Karlsson 1, Fabian Lindholm 1, Tom Shev Tov 1.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.