Snön ligger vit på taken, och…

i BLOGG/Okategoriserade

EmelieLarssonSnön ligger vit på taken, och i mitt palats går det inte att vara naken

Där hade vi ett par sanningens ord, inatt låg jag inslagen i diverse klädkombinationer och täcken för att undvika att frysa ihjäl.

Om fallet hade varit så att vinterns stora trend var röda långkalsonger med rosa hjärtan, och ljusblå raggsockor med snöflingor. Ja, då hade jag varit fashionista nummer ett. Inget snack om den saken.

Jag ser det här som en utmaning för mitt underhudsfett, mer än ett problem. Sån är jag.

Imorgon är det dags för mig att traditionsenligt kliva in i stadens bokhandel igen. Jag älskar det! En jul utan Bokia, det är ingen riktig jul.

Jag älskar att slå in en massa paket, agera smakråd och att få möta en massa olika människor som jag kan pladdra med.

Något jag tycker är otroligt synd är hur många som väljer att nätshoppa eller åka till en viss större stad för att inhandla sina julklappar.

Är det inte viktigt att vi värnar om dom fina butiker som vi faktist har?

Visst, man kanske kan komma undan med att betala något mindre om man åker till Örebro i vissa lägen. Men samtidigt, är det inte bättre att ”offra” den papperslappen för att få ha kvar butikerna som finns?

Tänk den dag man behöver något helt akut, och det kanske inte finns mycket till butiker kvar här. Då blir det ett himla liv för att man måste åka flera mil för att få tag i det.

När det gäller mig försöker jag så gott jag kan att gynna butikerna här i Lindesberg. För jag trivs här, och vill inte att staden ska dö ut totalt.

”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något”. Så nu tycker jag ni tar er i kragen, och ger er iväg på en mysig shoppingrunda på Lindesbergs gator!

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.