Snor, svett och frusna tår

i BLOGG/Okategoriserade

skidorJag har alltid avundats de personer som kan bonnfräsa, ni vet snyta sig utan servett i farten. Det är en färdighet som är väldigt paktisk att kunna när man tränar. Själv har jag snörvlat och torkat takdropp på vantar och ärmar.

Men idag var det dags för mig att lära mig denna ädla teknik. Blev inte många kilometer på  skidorna och snabbt gick det inte. Jag åkte mest runt och fräste. Kanske inte den effektivaste träningen inför Vasaloppet, men roligt var det. Och jag lyckades till slut få lite snitts på det.

Nu måste jag lägga både vantar och jacka i blöt….. övning ger kladdiga kläder.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.