Spännande kväll väntar

i BLOGG

GrattisKällbergNu är tre omgångar av Allettan i ishockey avverkade och det är nu det börjar – för Lindlöven. Om ambitionen är att vara bland de fyra första och där igenom få spela vidare i jakten på en plats i Allsvenskan, ska Lindlöven vinna rätt matcher. Inledningsvis har man stött på de tre lag som väntas toppa serien när den är färdigspelad och Löven har tagit tre poäng, vilket är godkänt. Men det är i de kommande matcherna man måste visa en hög lägstanivå – med början hemma mot Falun på söndag.

Det ska också bli kul att se hur Löventränaren Staffan Tholsson resonerar nu när Löven förstärkt in i det sista. Man har ju knappast tagit in nye Niklas Sjöström för att sitta på bänken eller agera i en fjärdelina. Länge sedan jag såg en träning, men kampen om platserna borde märkas.

Igår var kollegan Anna och jag på Cornelius pub i Grythyttan, inbjudna av Hällefors företagarförening för att presentera 24i. Hur trevligt som helst med mängder av entusiastiska företagare, god mat och en mysig miljö. Ibland kan man tycka att det liknar straffarbete att offra en helkväll på något sånt, men gårdagskvällen gör jag gärna om.

Jag såg LIF Lindesberg besegra Varberg i onsdags kväll och noterade hur lyckliga spelare och ledare var efter matchen. Varberg var inte mycket att hänga i den snart utslängda julgranen och den första kvarten var den sämsta jag sett på länge. LIF var inte heller bra, men visade ändå att man har en enorm moral.

Nye Sebastian Hammar kan bli skillnaden för LIF. Vågade inte så mycket till en början, men växte in i matchen och är den oberäknelige spelare LIF saknat i vinter. Att dessutom Konrad Rasmussen hittat ett tempo för Allsvenskan bådar gott inför fortsättningen.

En bra vecka har det varit och det ser ut som om jag är ledig ikväll. Hustrun på väg hem från Stockholm och jag planerar lite för kvällens middag. Vi konstaterade båda igår att vi inte orkar med något långlagat ikväll och nöjer oss med att fixa ihop en pizza med favoritingredienserna. Och det blir nog ett par glas rött italienskt till pizzan. Kanske blir det en stund med Facebook också. Vill ju gärna veta vad favoriten Roffe Larsson har för sig en fredag som denna och om Madde Haraldsson verkligen lagt ned sitt Facebookskrivande för att bli bloggare på 24i. Spännande kväll alltså.

Ha en trevlig helg!

2 Comments

  1. ”Facebook-nerven” kommer rycka ett tag -men nedlagt är det. 😉
    Full fart framåt här på 24i istället!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.