LIF-tränaren Stefan Karlsson ställs inför nya utmaningar.

Spännande LIF-match mot Vinslöv ikväll

LINDESBERG. LIF Lindesberg ställs ikväll inför en riktigt tuff uppgift när Vinslöv gästar Lindesberg Arena. Två lag som åkte på nesliga förluster senast och säkert två revanschsugna lag.

LIF Lindesberg hade, inför den förra matchen mot Kärra, precis hittat en spelmodell som fungerat när högernian Herman Bosson skadades allvarligt på träning. Bosson blir förmodligen borta hela säsongen och LIF har ett och annat att tänka på.

Inför årets allsvenska hade LIF Lindesberg tre av seriens bästa spelare i Jesper Nilsson, Herman Bosson och Fatlum Ahmeti och av dessa är det nu bara Nilsson som är spelbar. Två jättetapp för LIF och problem som måste lösas. LIF har spelare som kan lasta av, men med ett prekärt tabelläge har inte de brandgula råd att tappa poäng, framför allt inte hemma i Lindesberg Arena. Oroande är dessutom LIF Lindesbergs målskytte. LIF brukar topp tabellen över gjorda mål, samtidigt som man brukar ligga i topp även över insläppta, men hittills i Allsvenskan är faktiskt LIF det lag som producerat näst sämst framåt (endast AIK har gjort färre mål).

Gästande Vinslöv har blandat och gett under de första sex omgångarna av Allsvenska med tre vunna och tre förlorade matcher. Laget kommer närmast från en storförlust borta mot Anderstorp i söndags, en match då man förlorade med 31-41.

LIF Lindesberg-Vinslövs HK börjar klockan 16.30 i eftermiddag inför 50 åskådare i Lindesberg Arena.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.