Spennare debuterar mot Hästö

i Okategoriserade/SPORT

LINDESBERG. Nye högersexan från Järnvägen, Victor Spennare, debuterar idag i LIF Lindesbergs hemmamatch mot Hästö.

– En snabb spelare med ett bra skott som vi ville ha redan inför den här säsongen, säger LIF-tränaren Herman Arenvang.

Victor Spennare var högaktuell för LIF Lindesberg redan under sommaren, men då föll en övergång på att Spennares arbetssituation inte gick att kombinera med spel i LIF. När Oskar Erixon blev långtidsskadad tog dock LIF ny kontakt och den här gången gick det bättre. Spennare blev spelklar i torsdags och debuterar alltså ikväll mot Hästö i Lindesberg Arena.

– Det tror jag att han kommer att klara av bra. Han har som sagt tränat med oss tidigare så vi har bra koll på honom och han har bra koll på oss. Vi är i stort behov av vänsterhänta spelare eftersom Oskar Erixon och troligtvis också Jesper Jakobsson missar matchen mot Hästö, säger Herman Arenvang.

Matchen mot Hästö idag är en i raden av mycket viktiga matcher i Allsvenskans bottenskikt. Två matcher i rad utan förlust inger hopp.

– Viktigt och skönt med två poäng senast. Jag tycker att vi har höjt oss en nivå jämfört med för några månader sedan vilket känns bra. Hästö har dock ett rutinerat lag med flera killar som spelat på en hög nivå så det blir absolut ingen lätt match, varnar Arenvang som hoppas på en ny bra publiksiffra i Lindesberg Arena på söndag.
– Det var riktigt bra stämning senast och vi vill förstås att alla kommer tillbaka och hjälper oss till en ny seger.

 

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.