Succé igen för Caprice2023

i ETTAN/LINDESBERG

LINDESBERG. Det blev succé även 2023 för Manskören Harmonis Caprice i Lindeberg Arena. Gruppen The Mamas och soloartisten Andreas Weise svarade för succén.

Succé i år igen

Återigen succé för Capricen. Så sade många efter att ha hört gruppen The Mamas och soloartisten Andreas Weise. Några menade dock att artisterna inte var direkt välkända, men som alltid går åsikterna isär.

-Jag har hört talas om att Arne Weise hade en son som sjunger, men jag har aldrig hört honom tidigare, sade en äldre herre. Men sjunga kunde han ju.

Det var ju inte direkt som det brukar vara, eller hur. Gruppen The Mamas har figurerat i Melodifestivalen, men är förmodligen inte allmänt känd. Och gästartisten Andreas Weise verkade få känna igen under matinéföreställningen på lördagseftermiddagen, trots att han varit en ”kändis” under väldigt många år.

Ändå var allt som vanligt och det är nog det som Manskören Harmoni måste ta med sig inför kommande år. Det som fungerade 2017 kanske inte alls fungerar nästa år, men den lokala touchen måste alltid finnas där. Så enkelt är det.

Publiken älskar nämligen våra egna lokala gubbar. Inget att snacka om, och det här året var de lokala gubbarna störst.

Manskören gjorde ett bejublat potpuri på Orup-låtar, som fick kvällens kanske största applåder. Riktigt bra, säger 24i:s utsände.

Caprice 2023 är över och vi kan alla börja gissa på vilka som blir artister nästa år. Varför inte utöka? Jag tror många skulle vilja ha fler gäster.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.