Surahammar sist ut i grundserien

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Ikväll spelas den sista omgången i Hockeyettan västra och för Lindlövens del handlar det om att avsluta mot Surahammar hemma i Lindehov.

Hockeyettan västra har varit intensiv och jämn och för Lindlövens del står det redan klart att man, efter 18 omgångar, slutar sjua i serien. Dock återstår kvällens match mot Surahammar och en bättre chans till ett avstamp inför Vårettan går knappt att hitta.

Surahammar har gjort en väldigt bra höstsäsong och ligger två i serien och med enbart Mariestad före sig i tabellen. Man förlorade hemma mot just Mariestad så sent som i söndags med 1-2 och för Lindlövens självförtroende skulle såklart en seger ikväll hänga med in i nästa serie.

Vårserien är planerad att starta den 12 december och spelas klar till den 27 februari. Det blir tio lag i vardera Vårettan norra och Vårettan södra, där segraren i respektive serie går direkt till kvartsfinal och där tvåan och trean går till play-in för det fortsatta kvalspelet.

Det är troligt att Lindlöven kommer att hamna i den norra serien, men indelningen kommer att göras geografiskt, varför vi får vänta in vilka motståndare Lindlöven kommer att ställas mot.

Lindlövens IF-Surahammars IF startar klockan 19.00 i Lindehov.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.