Tamt Lindlöven förlorade mot Mjölby

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlöven hade chansen att bli klart för spel i Allettan efter jul när Mjölby stod för motståndet i Lindehov på lördagseftermiddagen. Men flera bjudningar gjorde att gästerna kunde åka hem med alla tre poängen.

Lindlövens IF-Mjölby HC slutade 5-8 (1-1, 3-3, 1-4).

Nej, det var matchen där Lindlöven inte gick att känna igen. Det normalt sett trygga försvarsspelet hade en hel del att önska och ett högt spelande Mjölby drog nytta av ett snällt Lindlöven.

Mjölby ägde egentligen hela matchen. Man tog ledningen med 1-0, men Lindlöven hade 1-1 med sig in i den första pausen. Mjölby utnyttjade sedan en 5-minutersutvisning på Simon Brännvall i början av den andra. 1-1 blev 1-3 innan Lindlöven reducerade och till och med kvitterade till 4-4 innan mellanakten var färdigspelad.

I den tredje blev det 4-5 innan Lindlöven än en gång kvitterade, men därefter var det ridå. Mjölby gjorde tre mål på drygt en minut och matchen var förstås över.

Närmast för Lindlöven väntar Falu IF borta på onsdag.

Mål Lindlöven: 1-1 Filip Forsmark (Sebastian Falk, Måns Krämer), 2-3 Lukas Johansson, 3-4 PP Tobias Sjökvist (Lukas Johansson, Marcus Von Der Geest), 4-4 Emil Norberg (William Lindgren), 5-5 William Lindgren (Isac Hammar, Nico Vuorijärvi).

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.