Thomas Hjelmqvist. Bild: Hällefors kommun.

Thomas Hjelmqvist ny vd i BOAB

i ETTAN/HÄLLEFORS

HÄLLEFORS. Thomas Hjelmqvist blir ny vd i Hällefors Bostads AB, BOAB. Detta meddelades på tisdagen. Hjelmqvist har lång erfarenhet av kommunägda fastighetsbolag och var tidigare vd för Norabostäder AB.

Det blir alltså en ”gammal bekant” som tar över som vd i BOAB. Thomas Hjelmqvist var vd för Norabostäder under några år, innan han flyttade över till Kumla Bostäder 2011, där han sedan verkade till 2016 när det var dags att bli konsult på KPMG.

-Thomas har god kunskap om kommunala bostadsbolag i länet och hans stora nätverk kommer väl till nytta för BOAB. Jag är jätteglad att vi får hans kompetens till bolaget,säger BOAB:s styrelseordförande Vivianne Pettersson.

Thomas Hjelmqvist kommer att börja sin tjänst på BOAB i början av april och han anställs på halvtid under två år.

-Jag tror att jag kan tillföra BOAB och Hällefors kommun en del. Jag har lång erfarenhet av kommunala bostadsföretag och dess verksamhet. Jag ser också fram emot att jobba i Hällefors då jag haft många positiva möten med politiker och tjänstemän i min roll som konsult. Sen trivs jag i natursköna områden, som det finns många i Hällefors, säger Thomas Hjelmqvist i ett pressmeddelande.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.