Lindlöven försökte nog, men otroligt svårt att vända om allt börjat fel.

Tråkig förlust för Lindlöven – igen

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Efter de tre raka vinsterna förra helgen och i onsdags har Lindlöven höjts till skyarna. Efter två raka förluster den här helgen är man dock nere på jorden igen. Dålig match mot Hanviken på fredagen följdes upp med en dålig match mot Nyköping på lördagen.

Lindlövens IF-Nyköpings SK slutade 1-3 (0-2, 0-1, 1-0).

Lindlöven passar förmodligen bättre att vara nederlagstippat än att ställas som favorit inför en helg på hemmais och dubbla matcher. Att klara av ett favoritskap kräver rutin och om kanske 10, 20 år klarar kanske Löven det trycket.

Inledningen i lördagens match mot Nyköping hade allt att önska. Ingen tycktes ha lågan tänd när matchen drog igång och gästerna körde ifrån hemmalaget (jo, ni läste rätt). Gästerna fick göra 0-1 innan den första minuten hade gått och 0-2 var ett faktum efter drygt nio minuter.

Något bättre blev det sedan Lindlövens tränare Jonas Dufåker fått ett rejält utbrott. Normalt coole Dufåker var inte alls nöjd och såväl spelare som övriga i Lindehov kunde enkelt se och höra hur förbannad han var.

Ofta är det svårt att vända om man börjat riktigt dåligt och den här matchen var förmodligen förlorad redan när Nyköping gjorde 0-1. Nyköping gjorde 0-3 i den andra perioden och Lindlövens Sebastian Falk kunde reducera till 1-3 i den sista.

Lindlöven kommer att behålla sin andraplats i tabellen över söndagen, men är nog tvingat att vinna nästa match, borta mot Hanviken på onsdag, om man fortfarande vill ha tätkänning.

Det är sällan man ser Lindlövens tränare Jonas Dufåker vara så förbannad som han var i matchen mot Nyköping.
Anfallarna i Nyköping hade en bekväm kväll utan störande inslag från Lindlövens sida.
Johannes Jämsén fick övertaget i ett gruff med en av Nyköpings spelare.

1 Comment

  1. 5 matcher på 8 dagar varav 3 vinster kanske sätter sina spår i både kropp och själ och med tanke på att de flesta även har jobb att sköta så kanske det inte är så konstigt om kroppen och knoppen inte alltid är på topp, men vi dom reser ju sig idag onsdag med revanch mot Haninge/Tyringe med 4-1 ….

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.