Tre nya inbrott under onsdagen

i NORA

NORA. Tre nya villainbrott drabbade Nora under onsdageskvällen. Tillvägagångssättet vid inbrotten är detsamma som tidigare och polisen hoppas nu på allmänhetens iakttagelser.

Polisen fick larm om två av inbrotten vid 18-tiden igår kväll när villaägarna kom hem. Det ena inbrottet handlar om en villa på Sundsbergsvägen och det andra fallet rör en villa på Friggagatan.

Tjuven eller tjuvarna har gått tillväga som vid flera andra inbrott i Nora och runtom i Bergslagen. Man har tagit sig in på villornas baksida via en altandörr eller via ett fönster och därefter genomsökt villorna. Tjuvarna har kommit över guld och smycken.

Vid 21.30-tiden fick polisen larm om ett tredje inbrott, även denna gång på Sundsbergsvägen. Även vid detta inbrott är det endast guld och smycken som hägrat för yjuvarna och man har ratat elektronik som funnits tillgänglig.

Polisen har gjort brottsplatsundersökningar på två av villorna och gör den tredje just nu. Dörrknackning har genomförts i grannområdena och man kommer att fortsätta detta arbete under dagen.

Polisen är angelägen om att få del av allmänhetens iakttagelser och tar nu tacksamt emot tips, stora som små.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.