Tre spelare presenterade under påsken

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Det har varit helt tyst kring Lindlöven sedan uttåget från Allettan den 1 mars, men under påskhelgen har sportchefen Tomas Östlund presenterat tre spelare ur truppen som skrivit på nya kontrakt.

Först ut var BIK-fostrade Joel Kiirikki. En ung forward som spelat 42 matcher med BIK Karlskoga i Allsvenskan, men som kanske fått en alltför undanskymd roll i Lindlöven. Läge att växla upp alltså. Joel svarade för 8 mål och 4 assist under den gångna säsongen.

Näste man att presenteras var målvakten Jonatan Frykholm som går in på sin fjärde säsong i Lindlöventröjan. Frykholm är utbildad i Örebros organisation, men aldrig riktigt blommat ut. Något dussintal matcher i BIK Karlskoga och någon match på bänken för Örebro, men bäst har det varit i Lindlöven och Kumla i Hockeyettan.

Siste gubbe att presenteras under påskhelgen var fjolårets succéförvärv och backen Filip Halvordsson, som blev en publikfavorit med sitt rejäla spel. Utbildad i Mora IK och har spelat 64 allsvenska matcher med Mora innan det blev Norge, Borlänge, Tranås och Lions före Lindlöven. En stor 27-åring med väldigt mycket potential.

En bra trio, men nu gäller det att säkra ett antal pjäser som betyder oerhört mycket för Lindlöven. Nämner Tobias Sjökvist, Isak Jonsson, William Lindgren, Filip Nyberg och finns flera. Kryddat med något lika bra som försvinnande Filip Barklund och Elias Lindgren.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.