Anton Toolanen, Jonathan Frykholm och Anton Karlsson först ut att skriva kontrakt med Lindlöven.

Trio först att skriva på för Lindlöven

LINDESBERG. Lindlövens IF har startat truppbygget inför nästa säsong med att kontraktera tre spelare som fanns med i fjolårstruppen. Trion är Jonathan Frykholm, Anton Toolanen och Anton Karlsson.

I motsats till förra året har Lindlöven i år valt en mer passiv väg att presentera nästa säsongs trupp. Förra säsongen valde man att tidigt presentera stjärnorna Alexander Kovalonok och Jesper Broeng och fick därmed upp intresset från start.

I år väljer man en annan väg när man endast lägger ut en bild på en Facebook-sida.

Först att skriva på ett nytt kontrakt i år var målvakten Jonathan Frykholm. Frykholm gjorde en bra grundserie med räddningsprocenten 93,6, men skadade sig inför vårserien och spelade inte. Frykholm visade dock att han är en mycket bra målvakt och vill säkert visa vad han kan under en hel säsong.

Näste spelare att skriva på var forwarden Anton Toolanen. Toolanen gjorde 22 poäng under sin debutsäsong i Lindlöven. En hårt arbetande forward med en ruggig teknik och ett annorlunda rörelsemönster, men som också kräver rätt omgivning.

Tredje spelaren att fortsätta i Lindlöven är Anton Karlsson. En oerhört viktig spelare att ha i laget, med en arbetskapacitet utöver det vanliga och som kan spela på alla positioner.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.