TV-pucklaget klart för semifinal

i HÄLLEFORS B/LINDESBERG/NORA/SPORT
GSK-spelarna i TV-pucklaget. Från vänster Rasmus Ristiharju, Gustav Karlsson, Filip Nyberg , Karl Persman, Oscar Anderberg och Niklas Nilsson.

MJÖLBY. Örebro läns TV-pucklag svarade för något historiskt när man på fredagskvällen vann kvartsfinalen mot Stockholm syd och därmed blev klart för semifinal.

Att Örebro läns TV-pucklag i år är bättre än någonsin har knappt undgått någon. Efter fredagens finalspel i Pro Train Arena i Mjölby är det nu klart att Örebrokillarna, med sex GSK-killar i laget, kommer att spela semifinal.

I fredagens första match vann Örebro mot Småland med 3-1, sedan Småland haft ledningen med matchens då enda mål i halvtid. I den andra perioden var det inget snack om saken och Örebro kunde vända. Som vanligt höll sig GSK-spelarna framme och Filip Nyberg blev återigen noterad i målprotokollet, precis som Niklas Nilsson.

I kvartsfinalen mot Stockholm syd var det jämnt, men Örebro var starkare. Ett mål i varje period och Örebro är klart för en historisk semifinal. Målskyttar för Örebro var Gustav Karlsson (GSK) och Max Stigell.

Under lördagen väntar Västerbotten i semifinal klockan 16.00.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.