Två personer dog i frontalkraschen

i ETTAN/LJUSNARSBERG

LJUSNARSBERG. En man och en kvinna, båda i 70-årsåldern, avled i den svåra trafikolycka som inträffade mellan Kopparberg och Stjärnfors vid lunchtid på fredagen, då en personbil frontalkrockade med en lastbil. De båda omkomna var hemmahörande i Örebro län.

Larmet om den svåra olyckan gick ut klockan 11.24 på fredagen. En personbil och en lastbil hade då frontalkolliderat på riksväg 63 mellan Kopparberg och Stjärnfors.

Att det handlade om en allvarlig olycka framgick direkt och tidigt lyfte två ambulanshelikoptrar från Mora, men dessa kallades snart tillbaka.

Arbetet på olycksplatsen pågick under flera timmar och riksvägen stängdes av helt. Först vid 15.30-tiden kunde man släppa på trafik växelvis förbi olycksplatsen och strax innan klockan 19 var vägen helt öppen för trafik igen.

Det rapporteras om att det varit väldigt halt i flera delar av Örebro läns norra delar, men polisen har ännu inte angivit någon orsak till olyckan. Lastbilschauffören, som klarade sig oskadd, är inte misstänkt för något brott.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.