Vad är värdet av fantastiska ungdomar?

Till
Lindenytt
24i
NA

Torsdagen den 19 december kl 19.00 höll Esteteleverna på Lindeskolan en helt suverän Julkonsert, samtliga ungdomar och lärare har lagt ner sin själ för att få visa upp vad man håller på med på Estet linjen, Det man denna kväll visade upp var en mångfald av musikunderhållning. allt från traditionella julsånger till filmmusik från senaste Hobbitfilmen.

Ett stort och varmt tack till alla inblandade, jag vet att alla som var där och lyssnade håller med.

Nu till det som får mig att skriva detta inlägg.

Var fanns media denna kväll? Trots annonser i Lindenytt och affischer ute på stan så såg jag ingen av våra lokala nyhetsankare på plats. Det kanske inte fanns något värde i att ge dessa duktiga ungdomar lite plats i media. Det är kanske är mer värde i att skriva om tant Huldas soptunna!!!

Skärpning när det för en gångs skull bjuds – ”gratis entré” – på fin underhållning i arenan så lyser ni med er frånvaro.

Sedan vill jag ifrågasätta det handbollslag som tränade i den andra halvan av arenan, det var helt respektlöst att föra sånt otroligt oväsen när ni mycket väl viste att det pågick en konsert på motsatta sidan, nästa gång så får ungdomarna träna på musik under eran match.

Koppla på hjärnan, det är inte bara ni som agerar i arenan, även om ni tycks tro det.

Önskar nu er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År

Vänligen
Kjell ”Kleo” Karlsson
Lindesberg

2 Comments

  1. Tack Tomas för ditt svar, och all heder åt er på 24i som i alla fall svarar på inläggen.

    Jag köper absolut ditt svar och lovar att försöka serva med information.

    Gott Nytt År
    Kleo

  2. Jag kan bara beklaga att 24i inte var på plats. Eftersom jag betraktar Lindesberg Arena som mitt andra hem hade jag förmodligen uppskattat julkonserten lika mycket som du, Kleo. Anledningen till att 24i inte var på plats är väldigt enkel. Vi visste helt enkelt inte att det var en julkonsert i torsdags. Visst händer det att vi bommar ett mejl emellanåt, men till den här julkonserten tror jag arrangörerna glömt bort att bjuda in oss. Vi är en liten tidning, men vi försöker, med våra små resurser, att bevaka just den här typen av evenemang. Passar därför på tillfället att påminna om att tipsa oss på 24i – info@24i.se
    /Tomas Källberg, 24i

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.